honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Keresés
Keresett kifejezés:
Megjelenés dátuma:
 - 
Mit keres?
Keresési eredmény
„Sosem hátrál, sosem ad fel!” „Sosem hátrál, sosem ad fel!”
Az HMS Ocean helikopterhordozón tett látogatást követően kollégánk a BaltOps 2015 elnevezésű gyakorlat zászlóshajóján, a USS San Antonion töltött el egy napot…
2015. június 18. 09:45
Úszó város Úszó város
Javában tart a tizenhét ország részvételével zajló BALTOPS 2015 elnevezésű NATO hadgyakorlat. A balti-tengeri megmérettetést immáron 43. alkalommal rendezték meg. Idén 49 különböző hadihajó vesz részt a gyakorlat haditengerészeti részében. Köztük ott van a brit HMS Ocean helikopterhordozó, amelyre kollégánk is feljutott.
2015. június 17. 13:20
Szomjoltók Szomjoltók
A hadműveleti területen ténykedő, vagy oda akár kontinenseket is átívelő áttelepüléssel érkező repülőgépek számára a szó szoros értelmében életbevágó, hogy a megadott időben és helyen találkozzanak az „égi benzinkúttal”, a légi utántöltő repülőgéppel.
2015. június 17. 07:02
Árad a Sajó és a Hernád: képriport Árad a Sajó és a Hernád: képriport
Közel háromezer katona védekezik az árvíz ellen Észak-Magyarországon. Van, ahol még a gátakat erősítik, de sok helyen már az életmentés a legfőbb feladatuk a katonáknak. Munkatársunk hétfőn az árvízzel sújtott településeken járt, fényképeink Felzsőzsolcán és Gesztelyen készültek.
2010. június 08. 02:11
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat