honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
Keresés
Keresett kifejezés:
Megjelenés dátuma:
 - 
Mit keres?
Keresési eredmény
[1] 2 3 ... 5
Osztály, vigyázz! Osztály, vigyázz!
Az MH Logisztikai Központ részeként jött létre tavaly szeptemberben a Technológiai Igazgatóság, amelynek fontos szerepe lesz a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderő-fejlesztési program megvalósításában. Az új szervezeti egység megbízott igazgatója Gecse János ezredes, akinek az alárendeltségébe négy osztály tartozik.
2018. január 15. 07:15
Osztály, vigyázz! - a Magyar Honvéd magazin legfrissebb számából Osztály, vigyázz! - a Magyar Honvéd magazin legfrissebb számából
Az MH Logisztikai Központ részeként jött létre idén szeptemberben a Technológiai Igazgatóság, amelynek fontos szerepe lesz a Zrínyi 2026 honvédelmi és haderő-fejlesztési program megvalósításában. Az új szervezeti egység megbízott igazgatója Gecse János ezredes, akinek az alárendeltségébe négy osztály tartozik.
2017. december 14. 15:03
Ha észreveszik a logisztikust, akkor baj van… Ha észreveszik a logisztikust, akkor baj van…
A balatonakarattyai MH Rekreációs, Kiképzési és Konferencia Központ (MH RKKK) tevékenységét erősen meghatározza a logisztika. Nem véletlen tehát, hogy a logisztikusok napja alkalmából ünnepi állománygyűlést rendeztek a központban december 1-jén, pénteken.
2017. december 02. 09:15
Eredmények és kihívások a logisztikában Eredmények és kihívások a logisztikában
Dolgos évre tekint vissza az MH Logisztikai Központ és minden itt szolgáló katona. A fegyvernem napját ünnepelve a szakemberek számot vetettek mindazzal az eredménnyel, amit az idei évben elértek és mindazzal a kihívással, aminek a jövőben meg kell felelni.
2017. december 01. 10:35
A katonai logisztika időszerű kérdései A katonai logisztika időszerű kérdései
A katonai logisztikán múlik a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program sikerének nagy része, ugyanakkor az elkövetkező időszak tele lesz kihívásokkal – mondta dr. Pohl Árpád ezredes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja november 29-én, szerdán a fővárosban.
2017. november 30. 11:43
A logisztika kulcsfontosságú a honvédségben A logisztika kulcsfontosságú a honvédségben
A logisztika kulcsfontosságú terület a Magyar Honvédségben – mondta dr. Pohl Árpád ezredes, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja november 29-én, szerdán a fővárosban, a logisztikusok napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlésen.
2017. november 29. 19:15
Honvédségi Szemle 2017/6. szám Honvédségi Szemle 2017/6. szám
A Honvédségi Szemle a Magyar Honvédség kéthavonta megjelenő központi katonai-szakmai folyóirata, amely a korszerű katonai vezetés, a kiképzési tapasztalatok, a szövetségi együttműködés és a műveleti alkalmazás kérdéseivel foglalkozik.
2017. október 30. 12:30
Egy focipályán kezdődött Egy focipályán kezdődött
A Magyar Katonai Logisztikai Egyesület megalakulásának 10. évfordulója alkalmából tartottak ünnepi taggyűlést október 24-én, csütörtökön Budapesten, az MH Logisztikai Központban.
2017. október 28. 12:13
Cselekvési változataikat jelentették Cselekvési változataikat jelentették
A „Maglite” elnevezésű Többnemzeti Összhaderőnemi Logisztikai Kiképzés második szakaszát október 16−20. között rendezték meg Magyarországon, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Zrínyi Miklós Laktanya és Egyetemi Campuson. A munkacsoportok a kiképzés során kidolgozott cselekvési változataikat jelentették október 19-én, a laktanya dísztermében....
2017. október 20. 10:41
Több mint kétezren kezdhetik meg a következő tanévet az NKE-n Több mint kétezren kezdhetik meg a következő tanévet az NKE-n
Több képzésre is csak 400 pont feletti eredménnyel lehetett bejutni a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen (NKE) - derült ki a felsőoktatási felvételi ponthatárok július 26-ai, szerda esti kihirdetésekor. Az intézmény öt karára idén több mint 5300-an adták be jelentkezésüket, közülük mintegy 4000-en jelölték meg első helyen az egyetem valamely...
2017. július 27. 13:28
Ünnepeltek a repülő-műszakiak Ünnepeltek a repülő-műszakiak
„Az önök felelőssége, hogy mindenkor biztosítsák a repülés technikai feltételeit. Ehhez kitartásra, megalkuvás nélküli szakmai következetességre van szükség, amelyek alapját képezik annak a bizalomnak, amelyet a hajózók önökbe vetnek” − köszöntötte levelében fegyvernemi napjuk, július 2-a alkalmából a repülő-műszaki...
2017. július 03. 06:43
Az alakulatoknál is a honvédelem napját ünneplik Az alakulatoknál is a honvédelem napját ünneplik
Május 21. a magyar honvédelem napja, amelyet a Magyar Honvédség katonai alakulatai is megünnepeltek. Összeállításunkban e rendezvényeket követjük nyomon.
2017. május 19. 18:11
Szolnokon készültek a honvéd tisztjelöltek Szolnokon készültek a honvéd tisztjelöltek
Egyhetes ENSZ békeműveleti alapfelkészítésen vett részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tizenöt honvéd tisztjelöltje április utolsó hetében Szolnokon, az MH Béketámogató Kiképző Központban (MH BTKK).
2017. május 03. 11:21
Csapatünnep és nyílt nap Csapatünnep és nyílt nap
Ünnepi állománygyűléssel, koszorúzással, koncerttel és statikus bemutatóval köszöntötték az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) csapatünnepét április 19-én, szerdán Budapesten. A csapatünnep mellett a környező iskoláknak és óvodáknak nyílt napot is tartottak.
2017. április 20. 09:16
„Kizárólag tanteremben nem lehet tisztet képezni” „Kizárólag tanteremben nem lehet tisztet képezni”
Új dékánja van 2017 januárjától a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Karának. Dr. Pohl Árpád ezredessel a jelen lehetőségeiről és a jövő célkitűzéseiről beszélgettünk.
2017. január 19. 09:21
Logisztikai előadás Tatán Logisztikai előadás Tatán
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar Katonai Logisztikai Intézetének logisztikai alapképzési szakáról fogadott harminchat tisztjelöltet és két oktatót a napokban a tatai MH 25. Klapka György Lövészdandár.
2016. december 20. 17:25
Bolyaira emlékeztek az egykori hallgatók Bolyaira emlékeztek az egykori hallgatók
Bolyai János születésének 214. évfordulójára közös rendezvénnyel emlékezett meg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar (NKE HHK), valamint a Zrínyi-Bólyai Nyugállományúak Klubja.
2016. december 18. 09:57
Új kihívások a katonai logisztika előtt Új kihívások a katonai logisztika előtt
A katonai logisztika időszerű kérdéseiről tartottak tudományos konferenciát november 29-én, kedden, a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen az intézmény és a Magyar Hadtudományi Társaság közös szervezésében.
2016. november 29. 13:50
Iskolapadból a terepre Iskolapadból a terepre
Egyhetes békeműveleti alapfelkészítésen vett részt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) katonai logisztikai alapképzési szakán tanuló tizennyolc honvéd tisztjelölt az MH Béketámogató Kiképző Központban (MH BTKK). A foglalkozás kreditpontokat ér, a békefenntartói ismeretek tantárgy gyakorlati jeggyel zárul.
2016. április 26. 07:11
„Nagy múltra tekinthetünk vissza” „Nagy múltra tekinthetünk vissza”
Ünnepi állománygyűléssel, koszorúzással és statikus bemutatóval köszöntötték az MH Anyagellátó Raktárbázis (MH ARB) csapatünnepét április 14-én, csütörtökön Budapesten.
2016. április 15. 10:50
[1] 2 3 ... 5
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat
Website Security Test