honvedelem.hu
170 éves a Magyar Honvédség
NATO parancsnoki elismerést kaptak a magyar katonák
Robert A. Huston dandártábornok, a NATO szarajevói parancsnokságának parancsnoka a napokban elismerést adott át több, az MH EUFOR Kontingens 21. váltásában szolgáló magyar katona részére.
A NATO minden évben köszönetet mond a bosznia-hercegovinai haderőnek, a védelmi minisztériumnak és valamennyi nemzetközi partnernek, hogy segítik az ország euro-atlanti integrációját, illetve részvételét a NATO partnerségi programjában.

A hagyományos „End of Year Reception” elnevezésű év végi fogadás egészségügyi és logisztikai biztosításában a magyar kontingensből dr. Kecskeméti Ilona orvos százados, a kontingens orvosa, Fülöp Imre Ádám szakaszvezető, Grinácz Roland tizedes és Szegle Ádám őrvezető vett részt.A rendezvényt követően Robert A. Huston dandártábornok – Könczöl Ferenc ezredes a NATO szarajevói parancsnokságának törzsfőnöke kíséretében – ellátogatott a magyar kontingens parancsnokságára, s NATO parancsnoki coin átadásával személyesen köszönte meg az érintetteknek és az MH EUFOR Kontingensnek a támogatást, amely nagyban hozzájárult az év végi fogadás sikeres lebonyolításához.

magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat