honvedelem.hu
Kiemelt fontossággal bírnak a szakszolgálatok
Kiemelt fontossággal bírnak és nagy odafigyelést igényelnek a szakszolgálatok különböző területei – mondta dr. Benkő Tibor vezérezredes, Honvéd Vezérkar főnök szeptember 1-jén, pénteken a személyügyi igazgatás napja alkalmából tartott ünnepi állománygyűlésen, a Stefánia Palota − Honvéd Kulturális Központban.


A vezérezredes beszédében elmondta: a személyügyi területen dolgozóknak mindig élen kell járniuk és mindig a lelkiismeretük, a szívük alapján kell, hogy végezzék a munkájukat, mert az a fő, hogy a személyi állomány elégedett legyen. A vezérezredes kitért arra is, mindenki azt várja a szakszolgálatoktól, hogy élen járjanak az utóbbi 25 év legnagyobb haderőfejlesztési programja, a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program kialakításában.

„Mindenki azt várja, hogy önök mondják meg, miként kell továbbhaladni” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a szakemberek dolga a koncepció részleteinek kibontása. A szakszolgálatok munkatársaihoz fordulva azt kérte, lelkiismeretesen, becsületesen és odaadóan végezzék munkájukat a honvédségi dolgozók megelégedésére.Az ünnepségen felolvasták dr. Simicskó István honvédelmi miniszter levelét, amelyben azt írta: a katonák azzal a tudattal szolgálnak itthon és a határokon túl, hogy a szakszolgálatok, illetve parancsnokaik lelkiismeretesen és empátiával képviselik érdekeiket. „Önöknek azon kell dolgozniuk, hogy a személyi állomány az adott helyzetben a legjobb megoldást kapja a szolgálati életpályáját és helyzetét érintő döntések során” – tette hozzá. A miniszter a levélben hangsúlyozta, továbbra is számítanak a szakszolgálatok munkájára a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programban, amiben már eddig is jelentős szerepet vállaltak.

Az ünnepség végén elismeréseket adtak át a szakszolgálatok munkatársainak.

Fotó: Tischler Zoltán

Kapcsolódó tartalom
Kapcsolódó videó
A személyügyi igazgatás napja
Kapcsolódó galéria
Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából
Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 1 Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 2 Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 3 Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 4
Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 5 Ünnepi állománygyűlés a személyügyi igazgatás napja alkalmából / 6
Aktuális videók
2019. február 16. 08:16
„Barátság a sporton keresztül”
2019. február 15. 19:19
Irány Bosznia-Hercegovina!
2019. február 15. 14:30
Lőgyakorlaton a tatai géppuskások
2019. február 15. 07:15
Megmérettetésen a vegyivédelmi katonák
2019. február 14. 07:14
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat