honvedelem.hu
Seregnyi lehetőség a VOLT-on is...
A nulladik nappal július 2-án, kedden nyit a soproni VOLT Fesztivál. Magyarország egyik legnépszerűbb és legnagyobb könnyűzenei fesztiválján idén a Magyar Honvédség is részt vesz. A katonai sátrakat, azaz a Seregnyi Lehetőség Pontját az érdeklődők mindennap megtalálhatják a fesztiválon, a katonák számtalan programmal várják a látogatókat. (Cikkünk folyamatosan frissül! Frissítve: 2013. 07. 06. 19.50-kor.)
Július 6. 19:50

Bezárt a Seregnyi Lehetőség Pontja a VOLT fesztiválon: köszönjük mindenkinek, aki meglátogatott minket!(fotó: Szecsey István)

Július 6. 11:21

Elkezdődött a VOLT Fesztivál utolsó napja, a Seregnyi Lehetőség Pontján kinyitott a lézeres céllövölde.(fotó: Szecsey István)

Július 5. 19:00


Nálunk így dolgoznak a gyakornokok...(fotó: Szecsey István)

Július 5. 14:47

Fő a biztonság...(fotó: Szecsey István)

Július 5. 14.30

Délutáni séta: az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonái a fesztiválon sétálva népszerűsítik a Magyar Honvédséget.(fotó: Szecsey István)

Július 5. 10:43

Szétszedi, összerakja... Szétszedi, összerakja... Szétszedi, összerakja...(fotó: Szecsey István)

Július 5. 10:36

Pihenő a Seregnyi Lehetőség Pontja előtt.(fotó: Szecsey István)

Július 5. 10:25

Ébresztő szimulátorral: van, aki a buliból megérkezve egyenesen a pilótaszékbe ülve kezdi a napot.(fotó: Szecsey István)

Július 4. 15:42

Fekvőtámasz-rekordkísérlet fél lábbal!(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 4. 15:36

A lelkesebbek ma délelőtt teljes felszerelésben futottak a napsütésben.Július 4. 11:22

Népszerű a Mistral is: a legtöbb fesztiválozó csupán azt fájlalja, hogy most nem lehet éleslövészetre is használni...(fotó: Szecsey István)

Július 4. 11:11

PKM a füvön

A mai reggel a tegnap sokak által kedvelt, és gyakran szétszedett PKM-géppuska összeszerelésével indult a Seregnyi Lehetőség Pontjánál.(fotó: Szecsey István)

Július 3. 17:16

A céllövöldében az est fellépői: a Thirty Seconds To Mars két tagja kelt versenyre egymással a Seregnyi Lehetőség Pontjánál!(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 3. 16:57

Panka szerint ez a „repülés dolog” gyerekjáték!(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 3. 16:01

Punks not dead!(fotó: Szecsey István)

Július 3. 15.33

Közös totókitöltés némi honvédségi segítséggel...(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 3. 15.29

Kötelékben a fesztiválozókkal!(fotó: Szecsey István)

Július 3. 13.14

Vannak, akik a fegyversimogatóban kezdték a napot, aztán ottragadtak beszélgetni az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáival. A fesztiválozók első kérdése mindig az volt: miért lettetek katonák?(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 3. 12.06

Ma délelőtt megrohamozták a Seregnyi Lehetőség Pontját az érdeklődők, a fekvőtámasz és váltófutás mellett (szigorúan gázálarcban) a KatonaSuli-totó is nagyon népszerű, már halmokban állnak a kijavított tesztek!(fotó: Szecsey István)

Július 3. 10:46


Fegyverismeret kezdőknek...(fotó: Szecsey István)

Július 3. 10:01

Céllövöldével indul a nap: már korán reggel megjelentek az első érdeklődők a Seregnyi Lehetőség Pontjánál, hogy kipróbálják a lézeres lövészetet.(fotó: Szecsey István)

Július 2. 17:01

A feladat: minél több fekvőtámasz gázálarcban, repeszálló mellényben, egy perc alatt! A rekord eddig: 55! Ki tud ennél többet?(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 2. 15:43

Íme, így néz ki a toborzósátor...(fotó: Szecsey István)

Július 2. 15:37

A VOLT Fesztiválon elindult a Seregnyi Lehetőség Pontján található vadászrepülőgép-szimulátor is. A fesztiválozók előtt azonban a katonák próbálták ki a Zrínyi Média kamionját.(fotó: Szecsey István)

Július 2. 13:48

Árnyékolástechnika a VOLT-on.

Az álcaháló kifeszítése az építkezés utolsó fázisa. A munka végeztével izgatottan várjuk a két órát, amikor a hajnal óta a kapunál várakozó tömeg hangos üdvrivalgással beözönlik a táborba, hogy elfoglalja sátorhelyeit.(fotó: Bleszkán Szilárd)

Július 2. 13:28

Bemutatkozásra készen a Seregnyi Lehetőség Pontja az idei VOLT Fesztiválon. Ebben az évben egy bábu is várja a látogatókat. Még fél óra van a hivatalos nyitásig...(fotó: Szecsey István)

Július 2. 12:00

A megfeszített munka meghozta az eredményét: a győri MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred Sopronba kitelepült Mistral-2 ATLAS indítóállványa „kiszabadult”. A VOLT Fesztivál két óra múlva, 14 órakor nyitja meg kapuit.(fotó: Szecsey István)

Július 2. 11:31


Már épül a Seregnyi Lehetőség Pontja

Már épül a Seregnyi Lehetőség Pontja a ma 14 órakor nyitó soproni VOLT Fesztivál helyszínén. Az első kihívást a toborzósátor összeszerelése jelenti.(fotó: Szecsey István)

A fesztivál helyszínének részletes térképe (A kép nagyítható!)


Készítette: Bleszkán Szilárd, Szecsey István, Szűcs László


Aktuális videók
2019. március 21. 12:10
magyar honvéd
honvédségi szemle
Altiszti folyóirat